Η Φιλοσοφία μας

01

Το ταξίδι μας ξεκίνησε πριν από περίπου 3άμισι χρόνια όταν αντιληφθήκαμε το τεράστιο κενό που είχε τότε η Ελληνική αγορά στην εξωτερική ανάθεση υποθέσεων από πλευράς επιχειρήσεων αλλά και επαγγελματιών.


02

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η επιχείρηση “Διεκπεραιώσεις”.


03

Η καθημερινή αλληλεπίδραση με τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας καθώς και άλλους έμμεσα ενδιαφερόμενους πολίτες μας έδωσαν τη δυνατότητα να καταλάβουμε πλήρως τις πραγματικές “έννοιες” που έχει ο μέσος επαγγελματίας/ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης/επιχειρηματίας κ.α..

03

Κάπου εκεί αντιληφθήκαμε άλλο ένα μεγάλο κενό στην αγορά και πιο συγκεκριμένα στην κατασκευή ιστοσελίδων καθώς και στις υπηρεσίες marketing μέσω του διαδικτύου. Έτσι τις προσθέσαμε στον κατάλογο με τις υπηρεσίες μας.


04

Η επιλογή του ονόματος μόνο τυχαία δεν έγινε, καθώς πιστεύουμε πως η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε είναι πραγματικά επιπέδου “ελίτ”.


05

Νοιώθουμε τεράστια ικανοποίηση με το να βοηθάμε απλούς επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, ξενοδόχους κ.α. οι οποίοι βλέπουν τις πωλήσεις τους να ανεβαίνουν χάρη στις δικές μας υπηρεσίες. Άλλωστε εμείς δε δουλεύουμε απλά για εσάς, είμαστε οι ειλικρινείς συνεργάτες σας.